css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Carti
O TERAPIE NATURALA EFICIENTA PENTRU TRATAREA CANCERULUI SI A ALTOR BOLI GRAVE

 

Pret : 31 RON

*TVA inclusCod : 260

STOC DISPONIBIL !
Acest produs este pe stoc si va poate fi livrat imediat.

 

  DESCRIERE

 

Dr. Gerson nu era numai medic practician, ci si un om de stiinta eminent, implicat îndeaproape în dezbaterile din Congresul SUA în ceea ce priveste metodele de tratare a cancerului, iar talentul sau a fost recunoscut de catre laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer. Lucrarile lui îndeplineau toate cerintele traditionale pentru medicina care se bazeaza pe fapte dovedite; abordarile stiintifice moderne de astazi au început sa explice motivul pentru care aceasta terapie a dat rezultate. 
Observatiile si concluziile Dr. Gerson ramân la fel de valabile ca si acum cincizeci de ani si pot avea un rol semnificativ în miscarea catre medicina care se bazeaza pe fapte dovedite, în care observatiile clinice vor converge cu ultimele metodologii stiintifice, convingând pacinetul de eficienta tratamentului.”
Beata Bishop, autoare a cartii VREMEA VINDECÄRII si una dintre multele persoane care au beneficiat de terapia dr. Gerson si s-a vindecat de melanom în faza terminala, în urma cu 24 de ani.

Aceasta carte de o inestimabila valoare pentru medicina din lumea întreaga, nu ca un îndemn spre o anumita terapie, ci pentru a oferi oamenilor o alta varianta de tratament, care a dat si da in continuare rezultate de vindecare 100%, atunci când este tinuta cum trebuie, în multe boli foarte grave, printre care forme foarte avansate de cancer, migrene, artrita, diabet, toate formele de tuberculoza, lupus, intoxicatii grave cu medicamente si chiar boala Alzheimer. Împreuna cu cartea Beatei Bishop, care s-a vindecat de melanom în faza terminala, aceasta carte a doctorului Max Gerson da sperante tuturor celor care cred ca nu mai au nici o sansa.

 

Despre Max Gerson:


„...
Dr. Gerson nu era numai medic practician, ci si un om de stiinta eminent, implicat îndeaproape în dezbaterile din Congresul SUA în ceea ce priveste metodele de tratare a cancerului, iar talentul sau a fost recunoscut de catre laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer. Lucrarile lui îndeplineau toate cerintele traditionale pentru medicina care se bazeaza pe fapte dovedite; abordarile stiintifice moderne de astazi au început sa explice motivul pentru care aceasta terapie a dat rezultate. 
Observatiile si concluziile Dr. Gerson ramân la fel de valabile ca si acum cincizeci de ani si pot avea un rol semnificativ în miscarea catre medicina care se bazeaza pe fapte dovedite, în care observatiile clinice vor converge cu ultimele metodologii stiintifice, convingând pacinetul de eficienta tratamentului.”

 


Situl oficial:
 www.gerson.org

 

 

Dr. Med Max Gerson s-a născut în 1881 în Wongrowitz în Germania. A studiat la universităţile din Breslau, Würzburg, Berlin şi Freiburg.
Gerson suferea încă din timpul studenţiei de migrene foarte grele. Toţi medicii consultaţi îi spuseseră că boala este incurabilă şi că trebuie să înveţe să trăiască cu ea. Dar el nu se mulţumi cu acest verdict şi caută mai departe, iar în 1910, descoperi cartea unui medic italian, care recomanda în cazul migrenelor, diete alimentare. Şi aşa începu Gerson imediat să experimenteze cu propia persoană. Încercă mai întâi o dietă cu lapte, care nu aduse însă nici o alinare a suferinţelor sale. După aceea, încercă o cură de fructe, urmată de o cură de legume, iar în final o cură mixtă de fructe şi legume, în timpul căreia simţi o îmbunătăţire considerabilă a stării sale de sănătate. Migrenele deveniseră mai rare şi durerile mai puţin intensive, însă nu încetaseră cu desăvârşire. Gerson cercetă mai departe şi ajunse la concluzia că migrenele se datorează unei deranjari a metabolizării mineralelor, în special a clorului. Aşa că început un nou experiment, reluă dieta pe bază de fructe şi de legume, de data aceasta însă pregăti totul fără sare şi acest lucru aduse în cele din urmă succesul mult aşteptat! Gerson ştia acum cu siguranţă, după doi ani de experienţe dietetice, că migrenele se pot vindeca şi ţine sub control prin simpla respectare a unor norme alimentare. Orice reîntoarcere la un regim “normal”, aducea cu sine, de fiecare dată, reapariţia migrenelor.
Gerson a început să le prescrie pacienţilor săi bolnavi de migrene, în loc de medicamente, regimul alimentar. Unul dintre pacienţii săi îi comunică în 1920, că regimul alimentar îi vindecase nu numai migrena, ci şi tuberculoza cutanată (Lupus vulgaris). Gerson îl ascultă cu atenţie pe pacientul său şi constată, că într-adevăr, starea pielii sale se îmbunătăţise considerabil. După o cumpănire îndelungată, Gerson emise ipoteza că regimul dietetic întăreşte sistemul imunitar, putând fi aplicat şi la alte boli. Din acel moment, Gerson se decise să caute dovezile care să-i confirme teoria.
Dr. Gerson a fost din 1924 sprijinit de dr. Ferdinand Sauerbruch, cel mai cunoscut specialist în tuberculoază la acea oră din Germania, care recunoscuse importanţa unei terapii dietetice în tratarea TBC-ului. Gerson a fost numit şeful unei secţii speciale de tuberculoză din cadrul universităţii din München şi a început tratarea bolnavilor cu regimul său alimentar. Sauerbruch şi Gerson relatează despre o experienţă clinică efectuată de ei, în cadrul căreia fuseseră vindecaţi 446 din 450 (99%!!) de bolnavi de tuberculoză cutanată, numai prin regimul alimentar, fără nici un fel de medicamante!
Rezultatele excepţionale obţinute la clinica din München, au fost confirmate mai târziu şi de Albert Jesionek (1870-1935) la clinica din Gießen. Eficienţa tratamentului dietetic a fost chiar recunoscută oficial de către Comitetul Consiliului Prusian de Stat pentru Sănătate (1930) în tratarea tuberculozei osoase, cuatanate şi articulare. Este de aceea de necrezut, că terapia dietetică nu a reuşit să capete o aplicare mai mare, nici măcar în cazul tratării bolilor TBC. Din pacate, Gerson a întâmpinat o opoziţie masivă din partea corpului medical, rezultatele cercetărilor sale în domeniul tratării bolilor prin terapia dietetică, fiind absolut ignorate de către colegii săi medici!
În anul 1928, Gerson a fost chemat la patul unei bolnave de cancer, care fusese deja operată şi căreia medicii care o trataseră, îi declaraseră că nu mai poate fi salvată. Gerson îi spuse pacientei că nici el nu poate să o ajute, deoarece nu are nici un fel de experienţă în domeniu, mai ales într-un astfel de caz grav. Bolnava îi răspunse însă, că ea a auzit de rezultatele excepţionale în vindecarea TBC-ului şi a artritei şi insistă să fie tratată prin metoda sa. Gerson îi prescrise acceaşi dietă, pe care o administra în cazul tuberculozei. După şase luni, pacientei, căreia îi mai fusesera date de catre medicii care o trataseră pâna atunci numai cateva săptămâni de viată, îi mergea foarte bine. Au urmat alte două cazuri de cancer, care au evoluat cu aceleaşi rezultate neaşteptat de bune. Gerson a devenit conştient de faptul că terapia sa nu este o terapie specifică unei anumite boli.
“Cu aceeaşi terapie dietetică, adaptată în parte pentru fiecare bolnav, ca bază a tratamentului, am vindecat la fel de bine şi TBC, precum şi astm, boli ale aparatului locomotor, boli metabolice sau boli nervoase.”
Planul dietetic prescris de Gerson interzice fumatul, alcoolul, cafeaua şi ceaiul negru, sarea, zahărul, cacao, conservele de orice fel, brânza, carnea afumată sau condimentată, salamul, şunca, parizerul, s.a.m.d. şi recomandă consumul de fructe, salate, legume, lapte crud (nepasteurizat sau fiert), cereale, cartofi, seminţe. De-a lungul anilor, Gerson a schimbat adeseori planul dietetic pentru a-i îmbunătaţi efectul tămăduitor. În 1926 a început să reducă drastic consumul de proteine animale, din 1929 introduse şi cantităţi mari de sucuri de fructe şi de legume.
Situaţia politică din Germania îl obligă însă pe Gerson să emigreze în 1933, mai întâi în Austria, apoi în Franţa, iar din 1936 în SUA. Gerson îl cunoscu în acest timp şi pe laureatul premiului Nobel Albert Schweitzer. Soţia lui Schweitzer era bolnavă de TBC, iar în cazul ei fuseseră deja aplicate, fără nici un succes, toate metodele terapeutice cunoscute în medicina alopată la momentul respectiv. Helene Schweitzer se vindecă cu ajutorul metodei Gerson, iar Gerson şi Schweitzer rămaseră prieteni toată viaţa. Ani de zile mai târziu, atunci când Albert Schweitzer a fost diagnosticat cu diabet zaharat, el se trată şi se vindecă tot prin terapia Gerson.
În cursul anilor, cabinetul doctorului Gerson din New York fu asaltat din ce în ce mai mult de bolnavi de cancer aflaţi în stadiul final al bolii. Peste 90% din pacienţii săi erau oameni, la care se încercaseră fără succes toate metodele obişnuite de tratare a cancerului, erau oameni cărora ceilalţi medici care îi trataseră nu le mai dăduseră nici o şansă de supravieţuire. Gerson nota în 1954, că în cazurile bolnavilor aflaţi în stadiul final al boliilor, el obţinea totuşi cu terapia sa, o rată de vindecare de 50%. Un an înaintea morţii sale, îi apăru cartea «A cancer therapy – results of fifty cases », în care este prezentată experienţa sa, adunată de-a lungul anilor cu mii de bolnavi.
Max Gerson s-a stins din viaţă în 1959. Albert Schweitzer, el însuşi medic, scria într-un necrolog:
“Gerson a fost pentru mine unul dintre cele mai mari genii din istoria medicinii”.


Bibliografie:
Max Gerson - “O metodă naturală eficientă pentru tratarea cancerului şi a altor boli grave”- Editura For You 2005

Pentru informaţii suplimentare :
În S.U.A.
The Gerson Institute
1572 Second Ave
SanDiego CA 92101
Tel. (619) 685 – 5353
www.gerson.org info@gerson.org

În Ungaria:
The Gerson Institute
Szekhely 2098
Pilisszenzkereszt-Dobogoko Tery Ödön u.17
(0036)30-6426-341
www.gerson.hu info@gerson.hu
In Marea Britanie functioneaza un serviciu telefonic de informare despre terapia Gerson, la numarul de telefon:
(0044)1372464557

Sursa: http://hrana-vie.blogspot.com

 

Va mai recomandam:
Vremea vindecarii
CANCERUL DE PROSTATA
CANCERUL COLORECTAL

 

css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark